marți, mai 21, 2024

Alex Velea, făcut praf de Antonia! Nu rezistă la pat!

MedicalAlex Velea, făcut praf de Antonia! Nu rezistă la pat!

Deși formează un cuplu de mai mulți ani, Antonia și-a permis să facă totul public! Ea s-a distrat pe seama lui Alex Velea într-un roast, spunând că iubitul ei cântăreț nu rezistă mai mult de 5 minute la pat!

Antonia, nesatisfăcută de Velea!

“Velea, Alexandru Ionuț Velea, să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșela niciodată cu vreo fană. Pentru că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Puiuțu’, nu doar că te iubesc, dar te respect pentru că, deși esti foarte ocupat cu sala, studio, concerte, interviuri, în cele 5 minute cât ești acasă tot ai timp să stai cu copiii, să gătesti și să facem dragoste!”

„Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite aşteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o şedinţă foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează.”

Alex Velea și Antonia nu sunt căsătoriți legal încă!

Ei nu s-au căsătorit, deoarece nu ea nu a divorțat încă de Vincenzo Castellano, nu este finalizat. Cei doi au împreună o fetiță, Maya, care nu locuiește cu Antonia și Alex Velea, dar pe care cei doi merg să o viziteze cât de des pot.
„Băieții sunt bine, cresc. Au petrecut foarte mult timp cu noi pentru că grădinițele au fost închise. Și Maya este bine, ne-am văzut de curând, am fost la ea în Italia și am avut niște zile minunate împreună”

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole