luni, aprilie 22, 2024

Vreme instabilă în București, conform ANM

ActualitateVreme instabilă în București, conform ANM

Deși în acest weekend bucureștenii se pot bucura de o vreme neobișnuit de cladă, meteorologii ANM susțin că temperaturile vor scădea începând de luni.

Începând de astăzi ora 12:00 până duminică ora 8:00, vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 15 și 17 grade Celsius, valori cu aproape 10 grade mai ridicate decât media. Minimele se vor încadra între 5 și 7 grade Celsius și este posibil să apară câteva ploi slabe. Vântul va sufla slab, cu ușoare intensificări în decursul zilei, rafalele ajungând la viteze de 40-45 km/h.

În București se vor înregistra temperaturi neobișnuit de calde pentru perioada din an, cu maxime ce se vor încadra între 19 ți 20 grade Celsius, începând de duminică ora 8:00 până luni ora 15:00. Minimele vor varia între 2 și 5 grade Celsius.

Această încălzire nu va dura mult, întrucât începând de luni, temperaturile vor scădea, maximele atingând 9-11 grade. Ploile nu vor întârzia să apară, chiar începând cu a doua parte a zilei de duminică, iar rafelele vântului vor prinde viteze de 40-45 km/h. ANM preconizează că în această perioadă, capitala va avea parte de o vreme instabilă, din cauza modificărilor bruște de temperatură.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole