luni, aprilie 22, 2024

Roxana Dobre, geloasă pe Florin Salam?

MedicalRoxana Dobre, geloasă pe Florin Salam?

Florin Salam este împreună cu Roxana Dobre de mai mult de nouă ani, căsătorindu-se acum un an. Ea a declarat că îi poartă resoect și că nu s-a certat degeaba cu el. Mai mult, ea crede că în momentele tensionante ar trebui să ne adresăm lui Dumnezeu, fiindcă El știe ce e mai bine pentru noi.

Roxana Dobre, geloasă pe Florin Salam?

„Dacă nu confunzi iubirea cu gelozie, iubirea pe care i-o port soțului meu nu are nicio treabă cu gelozia. Nu m-am certat cu soțul ei pentru prostii. Cu o fată la masă oricum nu are cum să iasă, e vorba de respectul pe care îl are bărbatul față de femeia lui. Dacă vreți să vă certați și să aveți vreo răutate, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu pentru că soarta în viața și jumătatea nu ne-o dăm noi, nu o facem noi.

Soțul meu și-ar fi dorit să rămână tot restul vieții să rămână cu soția lui, cu mama copiilor lui, dar soarta a fost, așa a făcut Dumnezeu, să se întâmple acea nenorocire, iar eu, după atâția ani să-i fiu aleasă. Eu când l-am cunoscut, el era într-o perioadă foarte mișto a vieții lui”, a spus Roxana Dobre.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole