duminică, mai 26, 2024

Ramona Olaru, apariție incendiară în lenjerie intimă cu dantelă. Cum s-a lăsat fotografiată asistenta TV în zăpadă

MedicalRamona Olaru, apariție incendiară în lenjerie intimă cu dantelă. Cum s-a lăsat fotografiată asistenta TV în zăpadă

Ramona Olaru și-a uimit fanii cu o apariție incendiară în lenjerie intimă cu dantelă. Asistenta TV a sfidat vremea de afară cu ținuta ei provocatoare. Mai mult decât atât, frumoasa blondină și-a lăsat trupul acoperit doar de o haină din blană în timp ce era fotografiată în zăpadă.

Ramona Olaru a încins atmosfera de pe Instagram cu o postare de-a dreptul incendiară. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a lăsat fotografiată în lenjerie intimă cu dantelă, lăsându-și formele acoperite doar de o haină din blană.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că superba blondină este posesoarea unui trup de invidiat. Mai mult decât atât, fanii săi din mediul online sunt obișnuiți cu pozele seducătoare ale vedetei.

Pentru că nu se teme să își afișeze corpul perfect pe Internet, Ramona Olaru s-a decis să publice o serie de imagini din cadrul unei ședințe foto care a tăiat răsuflarea publicului masculin. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut furori cu apariția ei incendiară în ținuta sexy.

Ramona Olaru, mai provocatoare ca niciodată într-o lenjerie intimă roșie cu dantelă

Ramona Olaru se numără printre norocoasele care pot purta orice piesă vestimentară. Superba blondină arată spectaculos în orice ținută, iar drept dovadă stau pozele sale de pe rețelele sociale sau aparițiile din platoul Neatza cu Răzvan și Dani.

De curând, vedeta a hotărât să facă senzație în rândul urmăritorilor de pe Instagram cu mai multe imagini fierbinți. Așadar, aceasta s-a lăsat fotografiată într-o lenjerie intimă roșie cu dantelă și o haină de blană, în zăpadă.
Ramona Olaru
Piesele vestimentare i-au lăsat la vedere bustul generos, talia de viespe și picioarele subțiri. Ramona Olaru și-a mai completat outfitul cu ochelari de soare și o pereche de cizme negre.

„Nu știam cu ce sș asortez aceste cizme și am găsit compleul ăsta roșu, care sigur merge cu negru! 😂”, a scris asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani la descrierea postării, vizibil amuzată.

Fotografiile nu au trecut neobservate de fani, motiv pentru care au strâns mai bine de 30 mii de like-uri și o mulțime de mesaje.

„Ești superbă!”, „Tare frumoasă ești”, „Arăți foarte bine, te pup!”, „Bombă!”, „O femeie adevărată” sau „Surpriză…a început să îmi placă iarna! 😍”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au propus să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Cum arată trupul Ramonei Olaru în costum de baie

La finalul anului 2022, Ramona Olaru a plecat într-o vacanță exotică pentru a sărbătorii trecerea dintre ani. Deși a acordat o mare atenție momentelor de relaxare și distracției, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani nu a uitat de prietenii virtuali.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole