duminică, mai 26, 2024

Alexia Eram, anunț făcut după 6 ani de relație cu Mario Fresh

MedicalAlexia Eram, anunț făcut după 6 ani de relație cu Mario Fresh

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a recunoascut că vrea să mai copilărească, atunci când a fost întrebată dacă este pregătită să facă pasul cel mare și a vorbit despre gelozia în cuplu.
„Nu sunt o persoană foarte relaxată, sunt foarte irascibilă de fel, dar nu sunt nici o persoană foarte nervoasă de fel. Sunt agitată de fel. Sunt geloasă cum orice om e gelos. Nu cred că există să nu fii gelos. Cred că în orice relație există o mică parte de gelozie, nu cred că există relații în care să nu fie deloc, așa că este bine asta. Dacă nu ar fi gelozie înseamnă că ceva nu e ok. Nu poate să fie omul cu ochelari. Are voie să zică dacă o fată e frumoasă, are dreptate. Este firesc. Dacă vezi pe cineva frumos, afirmi asta. Asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple ceva”.

Nu o deranjează întrebările legate de relație sau dacă este pregătită să facă pasul cel mare și afirmă că și ea și iubitul ei, cunoscutul cântăreț Mario Fresh, mai au de copilărit.
„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole