sâmbătă, mai 18, 2024

Marcel Ciolacu i-a transmis Maiei Sandu că intenţionează să includă în viitorul program de guvernare un plan economic concret care să sprijine investiţiile româneşti în Republica Moldova

EconomieMarcel Ciolacu i-a transmis Maiei Sandu că intenţionează să includă în viitorul program de guvernare un plan economic concret care să sprijine investiţiile româneşti în Republica Moldova

„Un plan economic concret care să sprijine investiţiile româneşti în Republica Moldova este cea mai bună garanţie pentru a genera încrederea cetăţenilor moldoveni în parcursul european. Singura soluţie în acest context regional tensionat este parteneriatul cu Romania pentru a avea o viaţă mai bună alături de familia europeană! I-am transmis astăzi doamnei preşedinte Maia Sandu intenţia noastră de a include aceste măsuri în viitorul program de guvernare!”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai precizat că a asigurat-o pe Maia Sandu că România va acorda întreaga asistenţă financiară, economică şi politică Republicii Moldova.

„În plus, am asigurat-o că vom continua să acordăm toată asistenţa financiară, economică şi politică pentru a fi alături de Republica Moldova în aceste vremuri deosebit de grele. România sprijină total eforturile administraţiei pro-europene de la Chişinău de păstrare a ordinii constituţionale şi a statului de drept în faţa ameninţărilor de securitate ale Moscovei. Republica Moldova va avea parte de securitate şi prosperitate pentru a îşi concentra eforturile pe procesul de integrare europeană”, a completat Ciolacu.

Anterior întrevederii cu preşedintele Camerei, Maia Sandu a avut întâlniri cu premierul Nicolae Ciucă şi cu şeful statului Klaus Iohannis. 

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole