sâmbătă, mai 18, 2024

Cetățenii au șansa de acum să acceseze de acasă investigațiile făcute în laboratorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

Din OrasCetățenii au șansa de acum să acceseze de acasă investigațiile făcute în laboratorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

Administrația Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad oferă cetățenilor posibilitatea de a accesa, de la domiciliu, fiecare investigație efectuată în laboratorul de specialitate al spitalului, pentru cei care au efectuat sau vor efectua investigații radiologice sau imagistice.

„Ne-am dorit să implementăm acest serviciu pentru a veni în sprijinul pacienților care apelează la spital pentru efectuarea acestor investigații. Sunt cazuri în care pacienții nu își mai găsesc investigațiile primite în momentul efectuării acestora, iar pentru a le prezenta medicilor de specialitate sunt nevoiți să revină la spital, să completeze un formular și mai apoi să aștepte eliberarea unei copii. Considerăm că prin intermediul portalului on-line este mult mai simplu să avem la dispoziție, rezultatele investigațiilor noastre mai ales că după prima conectare avem acces oricând și de oriunde la acestea”, a declarat ec. Florina Ionescu, manager SCJU Arad.

Pentru a accesa investigațiile efectuate, persoanele interesate trebuie să furnizeze Biroului de Programări, în momentul programării sau ulterior, o adresă de e-mail activă și numărul de telefon. Pe site-ul scjarad.ro există o secțiune numită „Vezi aici investigațiile radiologice și imagistice” care permite accesul la portalul de autentificare. Apăsând butonul „ACCESEAZĂ”, veți fi redirecționați către portalul de autentificare, unde va trebui să introduceți CNP-ul dumneavoastră. După apăsarea butonului „TRIMITE”, veți primi prin e-mail un cod de acces, pe baza căruia veți putea accesa investigațiile radiologice și imagistice realizate în Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole