vineri, iunie 21, 2024

În accidentul de miercuri spre joi în pasajul Michelangelo din Timișoara, a murit și un tânăr din județul Arad, care făcea parte din echipa de robotică Delta Force

Din OrasÎn accidentul de miercuri spre joi în pasajul Michelangelo din Timișoara, a murit și un tânăr din județul Arad, care făcea parte din echipa de robotică Delta Force

În noaptea de miercuri spre joi, un accident mortal a avut loc în pasajul Michelangelo din Timișoara. În mașină se aflau patru tineri, din județele Arad și Mehedinți. Aceasta a lovit un perete în interiorul pasajului și apoi s-a izbit violent într-un autocamion al STPT, folosit pentru intervenții. În urma accidentului, un tânăr de 19 ani din județul Arad și o tânără, de asemenea de 19 ani, din județul Mehedinți, au decedat.

Tânărul din Arad care a decedat în accident era student în primul an la o facultate din Timișoara și absolvise liceul în vara anului trecut. El făcea parte din echipa de robotică Delta Force. Celelalte două persoane care se aflau în mașină au fost rănite în urma accidentului și, conform informațiilor deținute, și acestea sunt din județul Arad.

IPJ Timiș a transmis următorul comunicat referitor la accident:

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârsta de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul Vasile Pârvan, dinspre strada Mihai Viteazu înspre strada J.H. Pestalozzi, iar la intrarea în pasajul subteran Michelangelo, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu peretele interior al pasajului subteran, fiind proiectat într-o autoutilitară, care circula din sensul opus de mers, condusă de un alt bărbat învârstă de 42 de ani. În urma accidenului rutier a rezultat, din nefericire, decesul unei femei și al unui bărbat, ambii în vârstă de 19 ani pasageri în autoturism. De asemenea, conducătorul auto și un alt pasager, un bărbat în vârstă de 20 de ani, au fost răniți”.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole