vineri, martie 1, 2024

E.S. Sufyan Qudah, Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei a fost în vizită la Camera de Comerț Arad

Din OrasE.S. Sufyan Qudah, Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei a fost în vizită la Camera de Comerț Arad

Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, a primit vizita E.S. Sufyan Qudah, Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București, în data de 20 februarie, pentru a discuta despre creșterea volumului schimburilor comerciale dintre cele două state.

În cadrul întrevederii, au fost prezentate oportunități de afaceri iordaniene și au fost identificate perspective de cooperare între Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad (CCIA Arad) și Ambasada Regatului Hașemit al Iordaniei la București, în vederea intensificării schimburilor comerciale bilaterale.

De asemenea, au fost abordate subiecte de interes pentru dezvoltarea relațiilor economice și investiționale bilaterale și au fost prezentate posibile căi de acces pentru a crea noi legături între mediile de afaceri din cele două țări. Prin aceste întâlniri, CCIA Arad își propune să sprijine dezvoltarea mediului de afaceri din Arad și să ajute antreprenorii să își dezvolte relațiile economice cu parteneri străini.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole