sâmbătă, mai 18, 2024

Poliţiştii de frontieră  de la vama Nădlac II au descoperit 106 cetățeni străini care încercau să treacă ilegal granița

Din OrasPoliţiştii de frontieră  de la vama Nădlac II au descoperit 106 cetățeni străini care încercau să treacă ilegal granița

Poliţiştii de frontieră  de la vama Nădlac II au descoperit 106 cetăţeni din diferite state afroasiatice încercând să treacă fraudulos granița în Ungaria. Aceștia erau ascunşi în patru mijloace de transport.

Acest eveniment a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, când la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II din judeţul Arad, au venit doi cetățeni români și doi turci, ce conduceau trei ansambluri rutiere înmatriculate în Turcia și România, respectiv o autoutilitară înmatriculată în Polonia, pentru a li se efectua formalităţile de ieșire din țară.

Potrvit documentelor de însoţire a mărfii, șoferii transportau panouri termoizolante, polistiren, profile de aluminiu și mobilă pentru societăți comerciale din Germania, Polonia, Ungaria și Slovenia.
Pentru a elimina orice risc, poliţiştii de frontieră au controlat amănunţit cele patru mijloace de transport, descoperind în urma controlului 106 cetăţeni străini ascunşi în compartimentele pentru marfă.

Aceștia au fost preluate și duși la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor făcute, s-a constatat sunt cetăţeni din state afroasiatice precum Siria, Irak, Afganistan, Bangladesh, Pakistan, Egipt, Nepal, Etiopia și India ce voaia să treacă ilegal granița în Ungaria.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole