sâmbătă, mai 18, 2024

Luni seara, la Arad, creatoarea de modă Eli Lăslean a sărbătorit 30 de ani de carieră

Din OrasLuni seara, la Arad, creatoarea de modă Eli Lăslean a sărbătorit 30 de ani de carieră

Eli Lăslean, creatoare de modă cu o carieră lungă și prosperă de 30 de ani în lumea modei, a dorit să sărbătorească această cifră rotundă de la înființarea casei sale de modă, la filarmonică, în orașul ei natal și de suflet, Arad. Sărbătoarea a avut loc luni seara.

„Povestea ELLIS a început la Arad. A început într-o sală de sport. Am avut alături oameni care au crezut în mine, oameni care au crezut în talentul meu. Eram o tânără economistă care visam la lumea fascinantă a modei. Când am început să fac haine, nu știam aproape nimic despre ele, dar le iubeam. Tot ce am făcut eu a fost o imensă poveste de dragoste pentru frumos. Am căutat frumosul și acolo unde nu a existat și dacă nu a existat l-am inventat. Mă bucur că am reușit să aduc fericirea în sufletele femeilor care au venit spre noi și tocmai de aceea cred că onest este să sărbătorim împreună cei 30 de ani care au fost o cursă lungă, o cursă cu obstacole, o cursă cu dureri, cu lacrimi. Probabil știți că după 7 ani l-am pierdut pe soțul meu, mergând spre București să mai cumpărăm 2 mașini de cusut. Pe Valea Oltului s-a frânt un destin, dar eu am continuat, pentru că era vorba de visele noastre frumoase, era vorba de un tânăr adolescent, fiul nostru, care a intrat orfan în liceu, era vorba de 24 de angajați care se uitau la mine și am dorit să le dau curaj să mergem mai departe și am reușit”, a declarat Eli Lăslean, înainte de gala care a marcat cei 30 de ani de activitate a casei sale de modă, ELLIS.

Gală de luni seara de la Filarmonica Arad a fost caracterizată în mare parte de un ton nostalgic, amintind de momentele frumoase din cei 30 de ani de carieră a creației vestimentare ale Eli Lăslean. Aceasta a împărtășit cu publicul atât succesele, cât și provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, inclusiv ultima încercare de supraviețuire a mărcii în timpul pandemiei prin lansarea unei linii de îmbrăcăminte de lucru, coordonată de fiul ei, Marius. Lăslean a transmis mulțumiri adânci fiului său pentru contribuția sa.

La rândul ei, creatoarea de modă a primit cuvinte de admirație și mulțumiri de la Aurelian Temișan, un prieten al familiei, care i-a cântat trei melodii, precum și de la profesorul său din Târnova, care i-a înmânat o plachetă. În plus, mulțe femei a căror viață a fost influențată într-un fel sau altul de Eli Lăslean, și-au exprimat recunoștința, iar mesajele lor au fost proiectate pe ecranul mare din sala de spectacole a Filarmonicii Arad. În primul rând, povestea ELLIS a fost o poveste inspirațională care a încurajat oamenii să-și urmeze visele, atât pe cei care au avut șansa să o cunoască personal, cât și pe cei care au auzit sau citit povestea sa.

La gala de la Filarmonica Arad, prezentată de Andreea Marin, designerul Eli Lăslean a prezentat o paradă a modei care a reamintit de cele mai îndrăgite creații ale brandului ELLIS, purtate de 30 de femei speciale pentru designer. Deși nu a oferit prea multe detalii, Eli Lăslean a dezvăluit că intenționează să se implice în educație și să promoveze frumusețea textilelor elevilor.

„Este un vis foarte frumos. Este vorba despre vise, iar visul meu este să dăruiesc tinerilor ceea ce eu am învățat în acești 30 de ani. Este o nouă direcție pe care o să o desfășurăm. O să fie foarte multe evenimente, pentru că vrem să fie o bucurie pentru arădeni și mi-am dat seama că suntem capabili nu numai să facem rochii frumoase, ci și să aducem bucurie în sufletele arădenilor. Nu vreau să devoalez secretul, dar punem la punct ceva foarte frumos. O serie de evenimente, nu doar unul”, a precizat Eli Lăslean.

La finalul serii, invitații, printre care s-au numărat autorități locale, parteneri, clienți și prieteni, s-au adunat la o petrecere de tip cocktail. Aceștia au avut ocazia să socializeze și să ciocnească un pahar de vin sau șampanie în cinstea creatoarei Eli Lăslean, care își sărbătorea ziua de naștere chiar în acea seară.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole