vineri, martie 1, 2024

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică au desfășurat o acțiune comună în mediul rural și cel urban

Din OrasPolițiștii rutieri și cei de ordine publică au desfășurat o acțiune comună în mediul rural și cel urban

La finalul săptămânii trecute, polițiștii de la rutieră și cei de la ordinea publică din municipiu și județ au organizat câte o operațiune cu forțe sporite, atât în zonele rurale, cât și în cele urbane. Aceste activități au fost desfășurate în toate localitățile județului, precum și în municipiu.

În urma verificărilor, au fost aplicate 376 de amenzi în valoare totală de aproximativ 151.360 de lei, din care 146 pentru depășirea limitei de viteză legală, 23 pentru utilizarea telefonului mobil la volan, 5 pentru conducerea sub influența alcoolului (cu o concentrație de până la 0,39 mg/l de alcool pur în aerul expirat) și restul pentru alte încălcări.

De asemenea, 27 de conducători auto au rămas fără permisul de conducere, iar 5 infracțiuni la regimul circulației rutiere au fost constatate, dintre care 3 pentru conducerea unui vehicul cu o concentrație de alcool de peste 0,40 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă să desfășoare activități pentru a preveni accidentele rutiere atât în municipiu, cât și în județ.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole