duminică, mai 26, 2024

Invitație onorantă pentru studenții Facultății de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) Arad. Ei vor lua parte la Feeric Fashion Sibiu

Din OrasInvitație onorantă pentru studenții Facultății de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) Arad. Ei vor lua parte la Feeric Fashion Sibiu

Creatorii festivalului Feeric Fashion Sibiu, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei modei, au invitat studenții de la Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad să participe la acest eveniment de mare anvergură. Feericul este recunoscut ca una dintre cele mai prestigioase săptămâni ale modei la nivel global, alături de orașe precum Tokyo, Dubai, Madrid și Copenhaga.

„Este o mare oportunitate pentru studenții noștri și îi îndemn să o folosească. Prezența la un festival de fashion de o asemenea anvergură nu poate fi decât o experiență din care cu siguranță vor avea multe de învățat. Mulțumim Feeric Fashion”, a precizat rectorul UAV, Ramona Lile.

Se așteaptă ca studenții din Arad să se bucure de o experiență de neuitat la eveniment, să-și manifeste creativitatea și să ia parte la secțiunile special dedicate tinerilor creatori.

„Pentru noi, ca și tineri designeri, Feeric Fashion înseamnă o mare șansă. Să fii parte a acestui  festival care aduce pe catwalk creatori din peste 20 de țări, este o bucurie și o ocazie pe care cu siguranță nu trebuie să o ratăm”, a afirmat designerul Paul Micșa, student al Facultății de Design din cadrul UAV.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole