luni, aprilie 22, 2024

Incident nefericit pentru un arădean

Din OrasIncident nefericit pentru un arădean

Un arădean a fost victima unui incident nefericit. În noaptea de sâmbătă spre duminică, mașina sa a fost vandalizată de către un trecător, iar momentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate la un magazin din zonă. Potrivit păgubitului, mașina era parcată pe strada Andrei Șaguna. Într-un moment dat, o persoană care trecea pe stradă a deschis capacul de la rezervor și a turnat ceva în el, sub acoperirea întunericului. Proprietarul mașinii susține că i s-a turnat zahăr în rezervor, ceea ce a dus la distrugerea motorului. În plus, după aceea, vandalul a trecut pe cealaltă parte a mașinii și a tăiat două dintre roțile autovehiculului.

 „Ofer recompensă 500 de euro celui care poate să îmi dea informaţii despre această persoană”, a spus proprietarul, care deja a făcut plângere şi la Poliţie.

„Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui magazin de instalaţii sanitare de pe strada Andrei Şaguna. Cred că cel care a făcut acest lucru nu a observat aceste camere. Am depus plângere la Poliţie”, a mai spus cel căruia i-a fost vandalizată maşina.

Când a fost întrebat dacă are dușmani sau dacă a avut neînțelegeri cu alte persoane, păgubitul a răspuns:

„Sincer, chiar nu am nimic de împărţit cu nimeni. Sunt un om normal. Nu sunt interlop, nu sunt mafiot, sau ceva de genul acesta, sunt doar o persoană normală, cu familie, cu doi copii”.

Având în vedere acest aspect, pare că gestul celui care a vandalizat mașina a fost unul aleatoriu, deoarece victima a fost alesă fără niciun motiv anume.

„Nu am auzit să mai fi păţit cineva aşa ceva în zonă. Pe de altă parte, nici nu am vorbit cu prea mulţi vecini”, a mai spus cel păgubit.

El a declarat că va căuta camere de supraveghere la alte clădiri de pe strada Şaguna, pentru a verifica dacă poate identifica mai uşor faţa vandalului, dar şi pentru a vedea dacă mai sunt şi alte persoane care au avut parte de același tratament ca și el.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole