luni, mai 20, 2024

În perioada 21 – 28 februarie, la Arad are loc „Dracula Open”, cel mai mare turneu internațional de box pentru amatori

Din OrasÎn perioada 21 – 28 februarie, la Arad are loc „Dracula Open”, cel mai mare turneu internațional de box pentru amatori

În perioada 21 – 28 februarie, la Arad va avea loc cea mai mare competiție internațională de box a anului. Este vorba de  „Dracula Open”, cel mai mare turneu internațional de box pentru amatori, care se va desfășurs la sala de sport „Mihai Botez-UAV”.

„Este o onoare şi o mare bucurie faptul că suntem gazda acestui eveniment de mare amploare. Sunt convins că după discuțiile pe care le-am purtat, decizia luată împreună cu Federația Română de Box, de a organiza Dracula Open la Arad, confirmă încă o dată faptul că oraşul nostru sprijină şi promovează sportivii şi competițiile sportive. Le urez succes tuturor competitorilor şi vă asigur că voi depune toate diligențele în continuare pentru ca astfel de evenimente sportive să continue la Arad”, a declarat edilul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Evenimentul este unul de amploare, lucru demonstrat de faptul că, pentru titlurile puse în joc, vor concura sportivi din peste 26 de țări.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole