vineri, martie 1, 2024

Poliția Română face percheziții în mai multe județe din țară. Aradul este unul dintre ele

Din OrasPoliția Română face percheziții în mai multe județe din țară. Aradul este unul dintre ele

Astăzi, Poliția Română efectuează peste 80 de percheziții într-un dosar ce vizează infracțiuni în domeniul silvic și infracțiuni informatice. Mai mult de jumătate dintre percheziții au loc în județul Suceava. Potrivit IGPR, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, efectuează 83 de percheziții la domiciliile unor suspecți în scopul combaterii ilegalităților din domeniul silvic și a criminalității informatice. Aceste percheziții au loc în municipiul București (5) și în județele Suceava (55), Alba (1), Constanța (1), Craiova (1), Galați (1), Oradea (3), Timișoara (1), Arad (1), Botoșani (2), Buzău (4), Dâmbovița (2), Ialomița (2), Ilfov (1), Satu Mare (1) și Teleorman (2), conform News.ro.

”Cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals informatic, acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la fals informatic, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic şi evaziune fiscală”, transmite sursa citată.

Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române a furnizat suportul specializat necesar pentru desfășurarea activităților, iar Gruparea Mobilă de Jandarmi „Alexandru cel Bun” Bacău și mai multe inspectorate de poliție și jandarmi din țară au acordat sprijinul necesar.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole