marți, septembrie 26, 2023

Anamaria Prodan dezvăluie care este starea de sănătate a lui Codrin Ștefănescu. „Face analize peste analize”

ActualitateAnamaria Prodan dezvăluie care este starea de sănătate a lui Codrin Ștefănescu. „Face analize peste analize”

După ce a anunțat la începutul acestui an că se retrage pentru o perioadă din politică, la indicația medicilor, Codrin Ștefănescu este acum internat într-o clinică din Elveția, acolo unde urmează un tratament medicamentos. Anamaria Prodan a dezvăluit de curând care este starea acestuia de sănătate.

Anamaria Prodan a intrat în politică anul trecut, în partidul bunului său prieten, Codrin Ștefănescu. Deși președinte partidului Alianța Pentru Patrie (APP) s-a retras, el a fost ales prin vot președinte de onoare. În ciuda veștii venite din partea prietenului său, impresara a mărturisit că ea va rămâne în partid să continue ceea ce a început.

Anamaria Prodan, detalii despre starea de sănătate a lui Codrin Ștefănescu

Impresara a dezvăluit că starea de sănătate a lui Codrin Ștefănescu este una bună, el aflându-se în continuare într-o clinică din Elveția. „Ținem permanent legătura. Se simte bine, e în clinica din Elveția, unde face analize peste analize”, a spus Anamaria Prodan.

Fostul președinte APP și-a anunțat retragerea din partid la începutul acestui an. „Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și simt nevoia să le dau ascultare”, spunea Codrin Ștefănescu.

Deși bunul ei prieten s-a retras din partid, Anamaria Prodan a dezvăluit că ea va merge mai departe, deoarece vrea să continue ideile de viață trainice în care mama ei a crezut, idei de viață pe care le-a respectat și promovat.

„Merg mai departe, rămân în partid. Codrin e președinte de onoare, iar președintele partidului e Liviu Pop. Mama mea știu că este foarte, foarte mândră și de acolo de unde este se uită la mine la Alianța pentru Patrie unde cu siguranța se regăsea, la Codrin Stefănescu pe care l-a iubit nebunește și se roagă să facem din România ceea ce a început ea cu atâta putere și anume a conserva tradițiile populare, de a nu ne pierde identitatea națională, de a ne mândri cu așezământul tradițional, de a ne promova folclorul, de a ne rădăcinile. Am o promisiune făcută românilor. Nu voi minți niciodată. Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii”, a spus impresara.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole