luni, februarie 26, 2024

În Zona Industrială Sud din Arad se va amenaja o parcare securizată

Din OrasÎn Zona Industrială Sud din Arad se va amenaja o parcare securizată

Primăria Municipiului Arad a anunțat publicul interesat că pe 10 februarie 2023, a fost pus la dispoziție pentru consultare, un proiect de hotărâre care vizează amenajarea unei parcări securizate, cu iluminat și împrejmuire, în Zona Industrială Sud. Firma Larifarm Transport & Expediții S.R.L. este descigada acestei investiții.

Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru amenajarea parcării securizate, iluminate și împrejmuite în Zona Industrială Sud din Municipiul Arad, pe parcela identificată prin numărul de înregistrare 310744. Documentația anexată face parte integrantă din prezenta hotărâre și trebuie respectate condițiile impuse prin avize.

Datele generale ale proiectului sunt următoarele: descigadă – S.C. Larifarm Transport & Expediții S.R.L., elaborator – S.C. Linia S.R.L., specialist cu drept de semnătură RUR – arh. Chișbora Doru, numărul proiectului 07/2022, suprafața totală a terenului – 7.782,00 mp, situat în intravilan, proprietar – S.C. Larifarm Transport & Expediții S.R.L., identificat prin extrasul C.F. cu numărul 310744.

Primăria Municipiului Arad a informat publicul că proiectul de hotărâre privind amenajarea unei parcări securizate din Zona Industrială Sud poate fi consultat pe site-ul instituției, la sediul Serviciului Relații cu Publicul sau prin solicitare în copie. Programul de vizitare este de luni până vineri între orele 08:30 și 15:30, cu excepția zilei de joi, când programul se prelungește până la ora 17:30. Până la data de 22 februarie 2023, persoanele interesate pot trimite propuneri, sugestii sau recomandări prin formularul online disponibil pe site, prin mesaj electronic sau prin poștă la adresa Primăriei Municipiului Arad.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare vor fi afișate pe site-ul instituției, la această adresă web: primariaarad.ro.

Nepreluarea recomandărilor formulate și transmise în scris vor fi justificate în scris.

Pentru cei interesați, există și posibilitatea de a organiza o întâlnire în care să se discute public proiectul de act normativ, dacă acest lucru este solicitat în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 22 februarie 2023.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole