marți, februarie 27, 2024

Pe 28 februarie, trupa Vunk va concerta la Arad

Din OrasPe 28 februarie, trupa Vunk va concerta la Arad

Turneul „Tu și dragostea” al trupei Vunk a început. Acesta îi va duce pe membrii trupei prin toată țara la începutul acestui an. Orașele incluse în turneu sunt Arad, programat pentru 28 februarie la Sala Palatului Cultural, și Timișoara – Capitala Culturală Europeană 2023, unde formația va cânta pe scena sălii Capitol în prima zi de primăvară.

Biletele pot fi procurate de pe iabilet.ro, într-un număr limitat. Prețul biletelor „Categoria A – Earlybird” este redus, la 105,95 lei, iar biletele „VIP – Early Bird” costă 125,95 lei. La momentul redactării acestei știri, mai erau disponibile doar 27 bilete VIP.

„Ne prinde primăvara între Arad și Timisoara. Pe 28 Februarie cântăm în Arad în primul nostru spectacol pe bilete dintr-un oraș în care tot așteptam să ne întoarcem, pentru că avem multe povești pe care nu le-am cântat și spus arădenilor și ne dorim de multă vreme să cunoaștem mai bine publicul de acolo. La asta se adaugă și nerăbdarea de a cânta la Filarmonica Arad (n. red. – în Sala Palatului Cultural)”, zice Cornel Ilie, solistul Vunk.

A doua zi a turneului „Tu și dragostea” al formației Vunk va ajunge la Timișoara, oraș unde trupa a cântat pentru prima dată în 1995. Trupa Phaser va fi în deschiderea concertelor, care este alcătuită din membri din Timișoara. De peste 25 de ani, Vunk este trupa inovației în rock-ul românesc, realizând primele videoclipuri 3D, concert multimedia, afiș exclusiv din GIF-uri și videoclip filmat live pe Facebook. Cântece precum „Pleacă”, „Vreau o țară ca afară”, „Așa, și?” sau „Vino, du-te” au ocupat primele locuri în topurile radio de-a lungul anilor.

În 2018, Vunk a devenit protagonista primului documentar al unui artist român intitulat „Jur să spun adevărul”. Povestea Vunk poate fi găsită în volumul autobiografic „Deja VU. 25 de ani de VUNK”, publicat de Cornel Ilie la editura Curtea Veche în 2019. În 2022, formația a lansat vinilul de colecție „Vernisaj” prin intermediul unui concert excepțional la Sala Polivalentă din București.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole