luni, mai 20, 2024

Kadîrov amenință cu „denazificarea și demilitarizarea” vecinilor. „Nu mai ascund intenția de a invada Polonia”

ExterneKadîrov amenință cu „denazificarea și demilitarizarea” vecinilor. „Nu mai ascund intenția de a invada Polonia”

 16 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

Ramazan Kadîrov, un aliat cheie al președintelui rus Vladimir Putin, a lansat o nouă amenințare la adresa Poloniei. Şeful Ceceniei a sugerat că Rusia ar trebui să treacă la „denazificarea şi demilitarizarea” acestui stat deoarece „la urma urmei, după Ucraina, Polonia este pe hartă”.

Ramazan Kadîrov, liderul Ceceniei, a transmis printr-o postare pe rețeaua Telegram, că Rusia ar trebui „denazifice și să demilitarizeze” Polonia. Mai exact, liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, lansează noi amenințări la adresa Poloniei. Aliatul lui Vladimir Putin susține că vrea să invadeze Polonia și apoi întreaga Europă, după ce Rusia va învinge Ucraina.

Liderul cecen susține că are intenția de a invada Polonia, după care „în toată Europa”

„Dacă, după finalizarea cu succes în Ucraina, Rusia începe să denazifice și să demilitarizeze următoarea țară? La urma urmei, după Ucraina, Polonia este pe hartă. Nu voi ascunde că personal am o astfel de intenție”, a spus Kadîrov la Telegram.

„Eu personal am o astfel de intenție și am afirmat în repetate rânduri că lupta împotriva satanismului ar trebui să continue în toată Europa și, în primul rând, pe teritoriul Poloniei”, mai spune liderul cecen.

Nu este prima dată când Rusia sau prietenii lui Putin sugerează că Polonia se află pe lista lor. Belarus, un aliat apropiat al Rusiei, a amenințat că va putea urma un răspuns „crud” pentru Polonia deoarece „provoacă”.

Kadîrov: A venit momentul ca Occidentul să cadă în genunchi în fața Rusiei

Kadîrov a avertizat marți că a venit momentul ca Occidentul să cadă în genunchi în fața Rusiei, prezicând că așa-numita „operațiune militară specială” din Ucraina se va termina până la sfârșitul anului 2023.

„Operațiunea militară specială se va termina înainte de sfârșitul acestui an. Țările europene vor recunoaște că au greșit, Occidentul va cădea în genunchi și, ca de obicei, țările europene vor trebui să coopereze cu Federația Rusă în toate sferele”, a spus Kadîrov, potrivit TASS . „Nu ar trebui și nu va exista niciodată o alternativă la asta”.

„După Ucraina, dacă ni se dă comanda, în șase secunde vă vom arăta de ce suntem capabili”, a spus Kadîrov despre posibilul atac asupra al Poloniei.

În Polonia e nevoie de un referendum, pentru care Rusia ar putea oferi „asistență organizațională”
Şi continuă: „După părerea mea, această regiune a Poloniei a câștigat un statut special de independență și există o mare nevoie de un referendum, în timpul căruia Rusia poate oferi asistență organizațională”, a mai spus liderul cecen.

Tensiunile au crescut cu privire la perspectiva ca Rusia să atace Polonia. În noiembrie, o rachetă rătăcită a căzut pe teritoriul polonez în apropierea graniței cu Ucraina și a ucis doi oameni, ridicând semne de întrebare dacă Rusia a atacat în mod deliberat Polonia, membră a NATO și dacă era pe cale să izbucnească un război mai larg, informează finance.yahoo.com.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole