vineri, iunie 21, 2024

Ieri, 7 februarie 2023, a avut loc un alt scandal la DSP Arad

Din OrasIeri, 7 februarie 2023, a avut loc un alt scandal la DSP Arad

Poliția a intervenit în ieri dimineață la sediul DSP Arad (Direcția de Sănătate Publică), deoarece ar fi izbucnit un alt scandal între angajații acestei instituții.

Se pare că în sediul DSP s-ar fi utilizat chiar și un spray paralizant. Acesta nu este primul scandal care a avut loc la DSP Arad.

În luna noiembrie 2022 presa a scris că în sediul instituției s-ar fi produs un conflict între fostul director Constantin Cătană și directorul economic Iuliu Penzeș.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a confirmat că s-a produs un incident la sediul DSP și a transmis că ieri, în jurul orei 9,30, la 112 a fost reclamat un conflict produs între doi angajați ai Direcției de Sănătate Publică Arad. La fața locului s-a prezentat o o echipă operativă, pentru a clarifica starea de fapt și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Conform surselor newsar.ro, directorul economic Iuliu Penzeș ar fi adus la birou un aparat cu electroșocuri și un spray de autoapărare, lucru care a  indignat conducerea instituției, care a cerut ajutorul poliției.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole