marți, mai 21, 2024

Centrul de Transfuzie Arad și-a prelungit programul de recoltare de sânge pentru câteva ore, pentru a veni în sprijinul victimelor din Turcia

Din OrasCentrul de Transfuzie Arad și-a prelungit programul de recoltare de sânge pentru câteva ore, pentru a veni în sprijinul victimelor din Turcia

Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad se numără printre cele 6 centre din România care au prelungit programul de recoltare cu câteva ore, pentru a oferi ajutor prin donarea de sânge pentru victimele din Turcia. Centrele participante la această campanie sunt: Arad, Timișoara, Oradea, Cluj, Ploiești și București. În aceste centre, programul de funcționare a fost schimbat să fie deschise între orele 07:30 – 17:00, în loc de obișnuitul 07:30 – 13:30.

Consecințele cutremurului care a afectat Turcia și Siria continuă să adune victime. Potrivit datelor oficiale, sunt aproape 8.000 de morți și 40.000 de răniți, însă aceste cifre sunt în continuă actualizare. România a trimis o echipă de sprijin formată din personal specializat RO-USAR pentru căutare-salvare, medici și asistenți SMURD, precum și personal cu echipe canine din Clubul Câinilor Utilitari.

Dacă doriți să oferiți ajutor pentru răniții din cutremurul din Turcia, puteți merge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad, situat pe strada Andrenyi Karoly 2-4. Pentru mai multe informații, sunați la numărul 0357 809 112.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole