vineri, martie 1, 2024

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat de cinci ori, în Brăila

ActualitateUn adolescent în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat de cinci ori, în Brăila

Un adolescent în vârstă de 16 ani era elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila. El a fost înjunghiat de cinci ori, luni, iar una dintre lovituri i-a perforat plămânul.

În prezent băiatul se află în siguranță internat în spital, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale, conform directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Dragoş Voicu.

A scăpat cu viață

„Un adolescent de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului. A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului.

A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol. Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat, dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare”, a explicat, Dragoş Voicu pentru Agerpres.

Spitalul Judeţean Brăila a sesizat luni, la ora 16.10, Poliţia Municipiului Brăila deoarece un tânăr a necesitat îngrijiri medicale din cauza unei agresiuni, precizează IPJ Brăila.

„Poliţiştii au efectuat verificări, iar din primele date se pare că un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiul Brăila, ar fi fost agresat, suferind vătămări corporale ce au necesitat asistenţă medicală de specialitate. În prezent poliţiştii efectuează cercetări, în vederea identificării autorului, având un cerc de bănuiţi, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole