vineri, iunie 21, 2024

Chris Evert, fosta mare jucătoare de tenis, mesaj emoționant pentru Simona Halep. „Sper că este bine”

SportChris Evert, fosta mare jucătoare de tenis, mesaj emoționant pentru Simona Halep. „Sper că este bine”

Chris Evert, fost lider mondial și câștigătoarea a 18 titluri de Mare Șlem, a publicat un mesaj plin de căldură, îndreptat către Simona Halep. Jucătoarea română se află în continuare în stare de suspendare după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă în sport.

Christine Marie Evert este o fostă jucătoare americană de tenis. Chris a fost cel mai mult timp sportiva numărul 1 la tenis și este considerată chiar și în prezent una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume.

Chris Evert, mesaj plin de căldură pentru Simona Halep

„Mă gândesc la Simona Halep, sper că este bine… Sper ca lucrurile să se rezolve curând”, a scris marea campioană de tenis pe Twitter, referindu-se la situația în care se află și acum Halep.

Chris Evert și-a arătat de-a lungul anilor susținerea și admirația pentru jucătoarea română de tenis, dar nu s-a dat înapoi nici atunci când a simțit că ceva poate fi îmbunătățit.

În 2022, jucătoarea americană dezvăluia ce admiră cel mai mult la Halep. „Lupta ei, pregătirea fizică și anduranța, dar și voința. Simona are 1,68 m, așa că trebuie să muncească mai mult decât celelalte. Și în meciuri e la fel, ea trebuie să muncească mai multă pentru că nu are o armă mare care să închidă punctul. Aleargă după fiecare minge și se bazează pe picioare pentru a câștiga meciuri. De aceea tot timpul trebuie să fie fit”, potrivit gsp.ro.

Simona Halep nu va juca la una dintre competiții sale preferate

Cu toate că nu mai poate performa pe teren, Simona se antrenează contant, iar recent a fost în Dubai, alături de o echipă restrânsă. Halep a părăsit însă Dubaiul pentru a petrece timp alături de familia sa. Orașul va fi gazda unuia dintre cele mai importante turnee ale lunii februarie. Competiția va avea loc în perioada 19-25 februarie. Sportiva nu a mai jucat tenis de mai bine de cinci luni și este suspendată provizoriu după ce a căzut testele antidopind de la US Open 2022

Turneul de la Doha și cel de la Dubai sunt unele dintre competițiile preferate ale Simonei Halep, însă ea nu a fost acceptată pe tablourile principale ale celor două competiții, din cauza situației în care se află.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole